Μην Χάσετε

shadow

Σύμφωνα με το ITAR-TASS .

Τα βουλγαρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αναπαράγουν ειδήσεις αναφέρωντας πως τις αμέσως επόμενες ώρες, οι Ηνωμένες πολιτείες στέλνουν το αντιτορπιλικό σκάφος USS Donald Cook (DDG-75) κλάσης του Arleigh Burke στην Μαύρη Θάλασσα για να τελέσει τον …«γύρο του καθήκοντος»

Πηγές στο βουλγαρικό υπουργείο Αμυνας ανέφεραν ότι οι ναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους,θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν στα… <<παιχνίδια πολέμου>> στη Μαύρη θάλασσα .

Επίσης, δηλώνουν πως το σκάφος Donald Cook θα σταθμεύσει σε μια σειρά από λιμάνια κατά μήκος των ακτών, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων λιμανιών της Βουλγαρίας.

Εκτός από αυτό, περίπου 175 πεζοναύτες των ΗΠΑ θα αναπτυχθούν στα ρουμανικά παράλια.

Ο Derek Chollet, ο Αμερικανός Υφυπουργός Άμυνας για Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας, ο οποίος είναι κύριος σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα σχετικά με τη στρατηγική ασφάλεια και τα θέματα πολιτικής, είπε σε μια ομάδα Κογκρέσου νωρίτερα την Τρίτη ότι ένα ακόμη πλοίο των ΗΠΑ θα πρέπει να αποσταλλεί στη Μαύρη Θάλασσα εκτός από την το αντιτορπιλικό Truxton, το οποίο βρίσκεται ήδη εκεί.

Χρήσιμα links

Ο Chollet είπε ότι η επίδειξη της δέσμευσης των ΗΠΑ προς τις υποχρεώσεις της για τη διατήρηση της διεθνούς ασφάλειας και σε άλλες χώρες-μέλη του Συμφώνου της Βόρειοατλαντικής συμμαχίας, ήταν ένα κρίσιμο στοιχείο της στρατηγικής των ΗΠΑ, το οποίο περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, την παράταση της διαμονής του Truxton στην Μαύρη Θάλασσα για στρατιωτικά γυμνάσια με ρουμανικές και βουλγαρικές δυνάμεις και την αποστολή ενός ακόμη πλοίου στην περιοχή μέσα σε λίγες ημέρες. Πράγμα που φένεται να γίνεται πράξη σύμφωνα με το ITAR-TASS και τα Βουλγαρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πολεμικό Ημερολόγιο με πληροφορίες από το ITAR-TASS

Βίντεο με το Donald Cook :

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα … Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>