shadow

Ημέρα γνωριμίας

Πολεμικό Ημερολόγιο , Είμαι ο Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος και Εσύ θα είσαι ο δίαυλος επικοινωνίας μου από εδώ και πέρα με ανθρώπους που θέλουν να έχουν γνώση πάνω στην Εναλλακτική Ενημέρωση .

Στις δικές σου σελίδες θα παραθέττω τις έρευνες μου πάνω στην συνωμοσιολογία και την φλέγουσα ενημερότητα που έχει να κάνει με την Ελλάδα μας αλλά και με τον υπόλοιπο κόσμο .

Πολεμικό μου ημερολόγιο μαζί θα περνάμε τα βράδια μας πλέον … Κοίταξε να είσαι φιλικό με τους επισκέπτες μας και πάντοτε να προσπαθείς να τους γεμίσεις τη γνώση εκείνη που τα κανάλια και τα σχολεία εκρυψαν επιμελώς …

Ξέρω , Γνώρίζω από τώρα οτι θα έρθουν κάποιες στιγμές που θα υπερβάλλω . Να με συγχωρήσεις όμως διότι τέτοιο είναι το πάθος μου για την συνωμοσιολογία και την ανακάλυψη κρυμμένων μυστικών .

Εσύ να αισθάνεσαι σαν ένα Conspiracy Tank, δηλαδή μια δεξαμενή Συνωμοσιολογίας στην οποία ο κάθε επισκέπτης θα μπαίνει και θα αντλεί την πληροφορία που χρειάζεται για να ενώσει το παζλ της δικής του αναζήτησης.

Πολεμικό μου ημερολόγιο , έχουμε μια δύσκολη αποστολή απέναντι στην Νέα Τάξη Πραγμάτων , αλλά έχουμε συνοδοιπόρους άξιους και πάντοτε πρώτους στις επάλξεις.

Το όνομα Αυτών … ΕΛΛΗΝΕΣ

Αυτός να είναι ο σκοπός σου

Αυτή είναι η αποστολή σου

Τα υπόλοιπα άστα σε εμένα και στους αγαπημένους σου επισκέπτες …

Άρης ιχθύς Συνωμοσιολόγος :

Είμαι ακόμα εδώ , σου υπόσχομαι πως τώρα έρχονται τα καλύτερα …

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Comments

  1. Anonymous    

    kala me ton masonara ton gono 8a bgaleis kala lefta kai esu… kala kerdoi lamogia ths plakas.xruso mhn xexaseis na baleis

    1. Αρης Ιχθυς Συνομωσιολογος    

      Να ‘σαι καλά … Σ’ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>