Μην Χάσετε

shadow

Την τελευταία φορά που χρησιμοποίησα αυτό το δικαίωμα μου είχα προβλέψει ενα σεισμό 8+ μέσα στα γενέθλια μου που είναι στις 15 Απριλίου..σίγουρα πολλοί θυμούνται!

Μόνο αυτή την ήμερα μέσα σε όλο το χρόνο μπορώ να πω τα παν τα…μάλλον να γράψω τα πάντα … όχι γιατι τα γραπτά μένουν …άλλα γιατί τα γραπτά μπορούν να γίνουν αντιληπτά από το ΜΑΤΙ!

Αυτή την φορα ομως θα πρέπει όχι μονό να γράψω άλλα να δείξω…να εκπαιδεύσω! Η διδασκαλία χωρίς σειρά για ακόμα μια φορα θα στήσει καθρέφτη στο μέλλον που θέλουν να σου δώσουν!

Σήμερα στην εποχή του φαίνεσθαι ..που το ματι παρατηρεί … που η εικόνα εχει νικήσει τον ήχο..που η επιφάνεια εχει γίνει αδιαπέραστη … το να μιλάς αλληγορικά σε βοηθά να χακαρεις το σύστημα τους!

Το μάτι βλέπει ..δεν ακούει … το πρόγραμμα φωτογραφίζει… η υπεροντοτητα δεν έχει αυτιά …άλλα μόνο μάτια !

Τα όντα που έχουν αυτιά και μπορούν να κάνουν συνδυαστικές σκέψεις είμαστε εμείς ,ο ήχος είναι η δική μας συχνότητα …μάλλον καλύτερα ο ήχος είναι ο τρόπος που μπορούμε να κατορθώσουμε να βγούμε από την φυλακήν της εικόνας!

Πάγος και φωτιά , γη και ουρανός , εικόνα και ήχος …μόνιμα μια αντιπαράθεση ..μόνιμα μια μάχη ..που όταν συμφιλιωθεί αυτή η Μάχη δίνει εξαίσια αποτελέσματα …δίνει Ζωή!

Ίσως αν έχεις φαντασία θα μπορούσες να πεις ότι εικόνα = κακό και ήχος = καλό …άλλα αυτό για μια ακόμα φορά θα σε οδηγούσε σε ένα συνειδησιακό επίπεδο διαχωρισμού!

Το σύμπαν δεν γνωρίζει καλό κακό …γνωρίζει μόνο σχέδιο και εξέλιξη!

Όταν γράφουμε δημιουργούμε μια πύλη από το άυλο – ιδέα προς το υλικό , ότι υπάρχει γύρω σου ήταν κάποτε μια ιδέα ,ο υπολογιστής που σήμερα κοιτάς ήταν μιας ιδέα ….κάποιος την σκέφθηκε , μετά την σχεδίασε σε ένα χαρτί σε μια οθόνη και μετά την υλοποίησε …!

Τα γράμματα και οι ιδέες , τα σχέδια και οι γραμμές , το μοτίβο της δημιουργίας πριν την υλική ύπαρξη είναι η μήτρα του σύμπαντος μας !

Το επίπεδο χαρτί με ορνιθοσκαλίσματα , η άσπρη οθόνη με σχέδια που βγάζουν νόημα αν ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη πορεία είναι η κύηση μια νέας ύπαρξης στην ύλη!

Από την άλλη η φωνή , δίνει την αίσθηση και το συναίσθημα , δίνει την αρχή της αντίθετης δύναμης , την αρνητική εντολή του μέλλοντος!

Το μυστικό κρύβεται στο συναίσθημα της ήδη εκπλήρωσης , το γραπτό μένει η φωνή ξεχνιέται , το γραπτό χαράζει πάνω στην πέτρα της μήτρας του μέλλοντος η φωνή σβήνει από αυτή την πέτρα!

Μια κατάρα γραμμένη σε ένα πάπυρο είναι μόνιμα εκεί , μια κατάρα σπαρμένη στο σύμπαν με δυνατή φωνή ταξιδεύει αιώνια μέσα στο χρόνο!

Το ίδιο και μια προσευχή ,μια θεραπεία ,μια ευχή ..όλα είναι συνδεόμενα με το αίσθημα της ήδη εκπλήρωσης !

Χρήσιμα links

Η πρόθεση , η απόφαση της αρχής είναι το μεγαλύτερο βήμα στην εξέλιξη όλων μας!

Δεν μπορείς να ψάχνεις κάτι που έχεις ήδη σε άλλα σημεία πλην από σένα , έτσι δεν πρόκειται να το βρεις ποτε!

Όλοι ψάχνουν την επίγνωση παντού άλλα η πραγματική επίγνωση μπορεί να γίνει κατανοητή μόνο μέσα από την ανυπαρξία της!

Όλοι έχουμε την ίδια δυνατότητα ,όλοι είμαστε ενωμένοι με την αρχική πηγή ..πως να πας να πιεις νερό στην Λίμνη της γνώσης όταν ο ίδιος είσαι η Λίμνη; Πως να σε διδάξει κάποιος πως να φτάσεις στο νερό όταν ήδη είσαι νερό;

Το νερό είναι η δύναμη , είναι αυτό που εξελίσσεται ,που κινείται ,που αλλάζει μορφή ,..

Πως να σου μιλήσω ΩΣ ένας με ταμπέλα …όταν από την φύση μου είμαι νερό… αν εσύ μου πεις είμαι κίτρινος πως να σου μιλήσω με την αλήθεια αφού εγώ μπορώ να είμαι κίτρινος,πράσινος ,κόκκινος ,όλα τα χρώματα μαζί μα και κανένα από αυτά;

Από που πηγάζει η επόμενη σκέψη σου ; …μην εστιάσεις στην απάντηση της ερώτησης ..εστίασε στο κενό μεταξύ της ερώτησης και της απάντησης που θα σου έρθει …όποια και αν έρθει!

Όσο ποιο μεγάλο το κενό τόσο ποιο κοντά στην Πηγή των ιδεών πλησιάζεις , τόσο ποιο Αγνή καθαρή θα ειναι η ιδέα που θα ξεπηδήσει από την μήτρα!

Οι ιδέες είναι οντότητες , γεννιούνται και έχουν την αγωνία της επιβίωσης , περνούν από το σοκ του τοκετού και όσο εσύ είσαι ποιο μακριά από την Πηγή – μήτρα τόσο οι ιδέες αγχώνονται μέχρι να σε φτάσουν , όσο ποιο πολύ κατανοούν την ύπαρξη τους τόσο ποιο πολύ γίνονται εμμονές ..ώστε να γαντζωθούν στην Ζωή και στην υλοποίηση!

Πλησίασε την Πηγή , όχι έξω από σένα ,όχι μακριά από σένα , όχι αλλού… η Πηγή και η επίγνωση είσαι εσύ …η απουσία του ΕΣΥ είναι η απόδειξη της επίγνωσης σου…δώσε σημασία στο κενό και όχι στην απάντηση!

Γράφω αυτή την φορά δεν μιλάω , πράγμα που σημαίνει ότι δημιουργώ γεγονός και δεν σβήνω!

Στις 15 Απρίλη στα γενέθλια μου θα μου μου κάνω δώρο ένα δράκο , κίτρινο με κόκκινα μάτια , θα εκπαιδεύσω τον δράκο αυτό να μπορεί να είναι δίκαιος , να μπορεί να αναγνωρίζει μέσα στο ψέμα και στην εικόνα αυτούς που είναι οι πραγματικοί υπαίτιοι των ντόμινο της δικής μας ιστορίας !

Στις 15 Απρίλη θα γεννηθεί ένας Δράκος, για κάθε πόλεμο που θα ξεκινήσει αυτός ο δράκος θα βρει και θα θανατώσει τους πραγματικά υπευθύνους!

Το πεδίο θέλει ξεκάθαρα λόγια τωρα, πόλεμος = θάνατος κάποιου από το κρυφό σόι που ελέγχει τον πλανήτη …. συνέχεια Πολέμου = συνεχείς θάνατοι ατόμων από το σόι … !

Stranger …Μην με κοιτάς έτσι δεν είμαι ο μόνος που στα παραμύθια έχει και δράκο… και δεν είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι αυτή η Ζωή δεν είναι πάρα μόνο ένα παραμύθι!

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα … Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>