Μην Χάσετε

shadow

Ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε πως οι πολίτες της Ρωσίας δεν πρόκειται να τραφούν από γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα παρά μόνο από φυσικές τροφές.

Επίσης τόνισε πως σαν κράτος θα σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε προσπάθεια παραγωγής τροποποιημένων τροφίμων .

«Δεν έχουμε σκοπό να αναπτύξουμε την παραγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων η να δεχθούμε τέτοια προιόντα από διάφορες πολυεθνικές που θα ήθελαν να τα προωθήσουν στη χώρα μας.

Οι πολίτες της Ρωσίας είναι σε θέση να τραφούν κανονικά, και δεν τίθεται θέμα εμπορίας και κατανάλωσης γενετικώς τροποποιημένων προϊόντων.

Χρήσιμα links

Δέν θα λειτουργήσουμε σε αυτόν τον τομέα όπως οι Αμερικανοί οι οποίοι προωθούν και τρέφουν τους πολίτες τους με προιόντα γενετικής τροποποίησης .

Αυτοί μπορούν να τρέφονται και να παράγουν , εμείς δεν το χρειαζόμαστε , έχουμε αρκετό χώρο και τις ευκαιρίες για να παράξουμε και να καταναλώσουμε κανονικό φαγητό » , – δήλωσε ο Μεντβέντεφ στο συνέδριο των αγροτικών κλάδων στο Βολγκογκράντ.

Τέτοιου είδους δηλώσεις θα πρέπει να ακούγονται και από τους Έλληνες κυβερνώντες μα δυστυχώς δεν ακούμε …

Σε αντίθεση με την παραπάνω άποψη , επί του εξαμήνου της προεδρίας της Ελλάδας στην Ευρώπη τείνει να ολοκληρωθεί η ατζέντα προώθησης των Γενετικώς Τροποποιημένων Τροφίμων.

Πολεμικό Ημερολόγιο

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα … Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>