shadow

Ανακοίνωση Ελληνικού Ψηφιακού Νομίσματος


Μετά την τελευταία ανακοίνωση για την επίσημη κυκλοφορία του ελληνικού ψηφιακού νομίσματος που έγινε στις 2-5-2014 σε παγκόσμιο επίπεδο δημιουργήθηκε ένα μεγάλο κενό ασφαλείας όσο αναφορά το openssl η ομάδα κατασκευής από τότε έχει παραμετροποίησή πάρα πολλά πράγματα πάνω στον κωδικα του νομίσματος όπως επίσης και στην μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια .

Μια δημοφιλής υπηρεσία το Dogecoin ηλεκτρονικού «πορτοφολιού», η DogeVault φαίνεται να είναι θύμα επίθεση hacking από εγκληματίες του κυβερνοχώρου, με εκατομμύρια Dogecoins να λείπουν από το «πορτοφόλι» χρηστών.

Μια σημείωση στην αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου (www.dogevault.com) λέει ότι η υπηρεσία DogeVault βρέθηκε σε κίνδυνο από εισβολείς στις 11 Μαΐου, με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή παροχής υπηρεσίας και παραποίηση των ηλεκτρονικών «πορτοφολιών».

Ο δικτυακός τόπος δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες για το πόσο που κλάπηκε, ωστόσο, ορισμένοι χρήστες στο reddit ανέφεραν ότι νομισματα έχουν μεταφερθεί σε μια νεοσυσταθείσα υπηρεσία ηλεκτρονικού «πορτοφολιού».

Σύμφωνα με αρχεία του Dogechain, το πορτοφόλι (DHKM6NDUUv9kaHAGi1QU7MRBNKfQiAdP3F) έχει πάνω από 121 εκατομμύρια Dogecoins που είναι περίπου $ 56.000 δολάρια.

Εφόσον όλο αυτό το διάστημα που πέρασε η τεχνική ομάδα αντιμετώπιζε τεχνικά προβλήματα στο θέμα ασφάλειας το οποίο δεν ήταν κάτι αναμενόμενο το πρόβλημα λύθηκε και είμαστε στα τελικά βήματα παραχώρησης τον ηλεκτρονικών πορτοφολιών

Σε καμία περίπτωση η τεχνική ομάδα δεν θα έβαζε σε κίνδυνο κανένα χρήστη του νομίσματος και για κανένα λόγο και αιτία, ίσως να μην είμαστε στην ώρα μας όσο αναφορά την κυκλοφορία άλλα πάνω από όλα για εμάς προέχει η ασφάλεια σας και μετά όλα τα άλλα.

Ποιοι είμαστε εμείς που είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια σας και πως κρίνουμε ότι όλα είναι ασφαλές ;

1) Η τεχνική ομάδα του νομίσματος αποτελείτε από 8 έμπειρους προγραμματιστές με μια προϋπηρεσία πάνω από 15 χρόνια στον χώρο του internet και στην προστασία προσωπικών δεδομένων

2) Τα 3 άτομα της ομάδας είναι επίσημα αναγνωρισμένα από την Οffensive SECURITY σε θέματα penetration testing και reverse engineering κάτοχοι CCNA της Cisco όπως επίσης και σε Information Security, Risk Management, Fraud Prevention, Governance..

3) Στην διάρκεια αυτών όλων των ημερών από τις 2-5-2014 πάρα πολλοι χρήστες δήλωσαν τα παράπονα τους στο θέμα της ονομασίας του νομίσματος.. γιατι greekcoin; και όχι κάτι άλλο η τεχνική ομάδα έλυσε και αυτό το κομμάτι κάνοντας το hellas coin για την κίνηση του σε παγκόσμιες αγορές και για την ευρωπαϊκή ένωση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Χρήσιμα links

4 ). Επίσης όλες αυτές τις μέρες πάρα πολλοί χρήστες ρώτησαν γιατί το νόμισμα δεν είναι πιο asic resistant και κάποια άλλα τεχνικά θεματα… και αυτό η τεχνική ομάδα το τροποποίησε και είναι σε τελικές δοκιμές, ακόμα ρωτήθηκαν γιατί δεν χρησιμοποιούμε ξένα pool και έχουμε μόνο δικά μας; …αυτό είναι ξεκάθαρο ,όταν μιλάμε για ελληνικό ψηφιακό νόμισμα εννοούμε ελληνικό και μόνο ελληνικό σε όλα τα μεγέθη.

5 . Όπως προαναφέραμε και το επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά όλες αυτές τις μέρες ακούσαμε τα χειρότερα μέχρι και ότι το νόμισμα βγαίνει τις ημερες των εκλογών και είναι ύποπτο!

Λοιπόν αυτό που έχουμε να σας απαντήσουμε πάνω σε αυτό είναι ότι το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα δεν υποστηρίζει κανένα κόμμα, καμία κυβέρνηση και κανένα καθεστώς η κάποιο οδηγό μαζικής διαχείρισης κεφαλαίων.

Ολα για ολους είναι ίσα, δεν προσκυνάει σε κανένα νομοθετικό σχέδιο και σε κανένα κυβερνητικό σχέδιο, σκοπός δεν είναι ουτε η κονόμα ούτε κάποια λαμογια αποφάσισαν να πάρουν τον ελέγχο στα χέρια τους, όλοι είμαστε ίσοι και είμαστε Έλληνες .

Το Ελληνικό νόμισμα δεν δέχτηκε από κανέναν καμία δωρεά ,δεν χρηματοδοτήθηκε από πουθενά και στόχος είναι η ένωση και η μεταφορά νέων τεχνολογιών στον ελληνικό λαό. Ακόμα και αν το νόμισμα αυτό στην πορεία απαξιωθεί τουλάχιστον κάποια εκατομμύρια Έλληνες θα έχουν ένα μόνιμο εισόδημα και ακόμα χειρότερα αν στην πορεία δεν υπάρχει το νόμισμα τότε κάποια εκατομμύρια Έλληνες θα έχουν αποκτήσει μια καλή εμπειρία σε ψηφιακές συναλλαγές και γενικότερα σε πολλά πράγματα χωρίς να τους ζητηθεί ποτέ μα ποτέ έστω και 1 ευρώ!

6) Μέρα με την μέρα θα ανακοινώνεται ότι έχουμε υποσχεθεί σε όλους, ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη από όλους εσάς άλλα πάνω από όλα είναι η ασφάλεια σας και μετά όλα τα άλλα, ευχαριστούμε τους πάντες ακόμα και τους εχθρούς μας που καθημερινά μας δίνουν δύναμη να πάμε ένα βήμα παρακάτω .

Στις 25-5-2014 θα ανακοινωθεί η επίσημη ήμερα εκκίνησης που θα είναι μέχρι τέλος του μήνα, όπως επίσης και όλα τα χαρακτηριστικά για το θέμα asic resistant και υποδιπλασιασμους !

N3m3sis & Stranger


 

grcoin.gr

katohika.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>