Μην Χάσετε

shadow

Η ιστορία με την εξαφάνιση του αεροσκάφους , όσο περνούν οι ημέρες , δείχνει να περιπλέκεται ακόμη περισσότερο καθώς έρχονται στο φως νέες μαρτυρίες που ενισχύουν το σενάριο εκείνο που δείχνει πως δεν πρόκειται για ένα απλό αεροπορικό δυστήχημα.

Το σίγουρο της υπόθεσης είναι πως οι official πληροφορίες είναι ελλειπέστατες , και πως εάν κάποιος μελετήσει τα δεδομένα που δίνει η Κυβέρνηση της Μαλαισίας και η Malaysian Airlines , σίγουρα θα εντοπίσει τρανταχτά κενά στο “χρονολόγιο της συντριβής” τα οποία εάν μπορούσαν να μας αποκαλυφθούν σήμερα , σιγουρα θα γνωρίζαμε τι απέγινε τελικώς το μοιραίο αεροπλάνο, οι επιβάτες και το πλήρωμα του .

Ένα “εναλλακτικό ρεπορτάζ” για την εξαφάνιση του Boeing 370 της Μαλαισίας παρουσίασε πριν 2 ημέρες το γνωστό πρακτορείο ειδήσεων CNN

Φιλοξένησε την Sarah Bajc, σύζυγο ενός επιβάτη ονόματι Phill Wood ο οποίος αγνοείται ακόμη και σήμερα καθώς και όλοι οι επιβάτες της μοιραίας πτήσης.

Χρήσιμα links

Η Sarah μοιράστηκε με το κοινό την μαρτυρία που είχε από μία άλλη οικογένεια , η οποία είχε και αυτή, στενό συγγενικό μέλος της στην πτήση του μοιραίου boeing.

Σύμφωνα με την Sarah , εν μέσω συζητήσεων , η εν λόγω οικογένεια την προσέγγισε λέγωντας της πως κάποιοι μάρτυρες είδαν το αεροπλάνο να συνοδευεται από δύο στρατιωτικά αεροσκάφη.

Η Sarah , όπως και πολλές οικογένειες ακόμη άλλων επιβατών , δηλώνει πως πιστεύει και είναι σίγουρη ότι το αεροπλάνο είναι άθικτο και βρίσκεται σε ασφαλές σημείο , καθώς και πως όλοι οι επιβαίνοντες έχουν διασωθεί και είναι καλά στην υγεία τους .

Επίσης λέει πως οι εμπλεκόμμενες με την υπόθεση κυβερνήσεις ψεύδονται για το θέμα και αποκαλύπτει πως μίλησε με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς και ειδικούς σε θέματα ασφαλείας , οι οποίοι κατά την άποψη τους πιστεύουν πως η όλη ιστορία μοιάζει με στρατιωτική επιχείρηση.

Το βίντεο από το CNN

Πολεμικό Ημερολόγιο

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα … Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>