Μην Χάσετε

shadow

Το Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα θα βγει στην κυκλοφορία από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 23/5/2014 .

Το σύνολο των νομισμάτων που θα κοπουν από τους χρήστες θα είναι 100.000.000 σε αλγόριθμο scrypt και 50.000.000 σε αλγόριθμο sha-256.

5 ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του στις επίσημες ιστοσελίδεςhttp://grcoin.gr και http://www.hellascoin.gr θα ενεργοποιηθούν τα downloads για τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια των χρηστών όπως και ο πηγαίος κώδικας και στους δυο αλγόριθμους.

Το ποσοστό premined θα είναι 0.0003% στα 100.000.000 για τους λόγους ότι δεν έχουμε το νόμισμα μας σε ξένα pool πράγμα που για να ρυθμίσουμε τα δικά μας pool που στο σύνολο θα είναι 14 θέλοντας και μη χρησιμοποιήθηκε ένα μικρο ποσοστό νομισμάτων από την ημερομηνία έναρξης 15 μέρες μετά .

1.000.000 νομίσματα θα είναι διαθέσιμα από τις επίσημες ιστοσελίδες για εταιρίες επενδύσεων πάνω στο ελληνικό νόμισμα που θα ακολουθηθεί από τους εκάστοτε όρους αγοράς και ελληνικής νομοθεσίας .

3 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία θα ενεργοποιηθούν τα λινκ στις επίσημες ιστοσελίδες του Ελληνικού ψηφιακού νομίσματος . Όσον άφορα τα ανταλλακτήρια των ψηφιακών νομισμάτων με ΕΥΡΩ, είμαστε στην διαδικασία ίδρυσης κοινωφελούς οργανισμού πράγμα που σημαίνει ότι οι δημιουργοί και η υποστήριξη του Ελληνικού ψηφιακού νομίσματος κάθε μήνα θα μοιράζουν ένα ποσό νομισμάτων σε οικογένειες που έχουν πρόβλημα επιβίωσης κατόπιν ηλεκτρονικής αίτησης και έλεγχου από τους αρμόδιους φορείς π.χ πρόνοια κάθε περιοχής και θα παρέχονται σαν δωρεά από τους δημιουργούς μαζί με τις οδηγίες ανταλλαγής σε ΕΥΡΩ.

Οι χρήστες που δεν έχουν την δυνατότητα να παράγουν νομίσματα λόγω παλαιότητας των υπολογιστών τους θα μπορούν να κάνουν αίτηση στης επίσημες ιστοσελίδες του Ελληνικού Ψηφιακού νομίσματος δίνοντας τις προδιαγραφές του υπολογιστή τους, όσοι πληρούν τους όρους μη δυνατότητας παράγωγης θα τους παρέχετε ένα ποσό νομισμάτων με βάση τις προδιαγραφές που έχουν , η συναλλαγή θα γίνεται άμεσα στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι τους ώστε να μπορούν να προβούν στις ανάλογες συναλλαγές .

Χρήσιμα links

Από 30/5/2014 εως 10/06/2014 θα ανακοινωθούν τα λινκς για τα 6 e-shops που κατασκευάζονται με αγαθά επιβίωσης ,τρόφιμα και γενικά είδη εμπορίου ! Στα οποία οι συναλλαγές θα γίνονται μόνο με Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα

Η διάρκεια ανταλλαγής του Ελληνικού Ψηφιακού Νομίσματος θα διαρκεί από 3 έως 9 ώρες

Από 30/05/2014 θα ανακοινώνονται στις επίσημες ιστοσελίδες του Ελληνικούς Ψηφιακού Νομίσματος οι δωρεές σε άτομα η και σε ιδρύματα και οργανισμούς!

Βάση στατιστικών και μελέτης το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα με την εκκίνηση του θα φθάσει την αρχική τιμή των 0,20 του ΕΥΡΩ .Οι κάτοχοι του νομίσματος θα κερδίζουν από την τιμή αύξησης της άξιας του . Π.Χ κάποιος που έχει 100 νομίσματα με την τιμή των 0,20 και σε δέκα μέρες η τιμή του νομίσματος βάση συναλλαγών φτάσει στα 0,50 έχει κερδίσει το ανάλογο ποσοστό στα νομίσματα του. Δεν τίθεται θέμα φορολόγησης επί των κερδών διότι βρισκόμαστε ήδη στην κατασκευή και κατάθεση μελέτης στο αρμόδιο υπουργείο ώστε να αποφευχθούν διάφορες απορίες η και πράξεις που δεν υπόκεινται στην αρχή λειτουργίας των Ψηφιακών Νομισμάτων και συναλλαγών .

Να επισημάνουμε ότι η δημιουργία των ψηφιακών γίνεται με έναν εξαιρετικά προβλέψιμο τρόπο. Με πιο απλά λόγια, η δημιουργία τους δεν εξαρτάται από την προσφορά και ζήτηση, ούτε από τη βούληση κάποιου κράτους ή οργανισμού για δημιουργία περισσότερων ή λιγότερων νομισμάτων. Το δίκτυο από μόνο του καθορίζει το ρυθμό δημιουργίας τους. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό των ψηφιακών που τα καθιστά «αλεξίσφαιρα» σε κρίσεις, πληθωρισμό κι άλλα συχνά προβλήματα των παραδοσιακών νομισμάτων

Στις 5/05/2014 θα γίνει νέα ανακοίνωση με ακόμα ποιο πολλά χαρακτηριστικά όπως οδηγίες χρήσης και εξόρυξης καθώς και αριθμός δυσκολίας ,υποδιπλασιασμος ανα μπλοκ κοκ .

Ακόμα θα δοθεί αναλυτική αναφορά για τα νομίσματα που θα έχουν εξορυχθεί το 0.0003 δηλαδή για το που θα διατεθούν και πως .

Να είστε καλά , να είστε πάντα περήφανοι Έλληνες..

ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Χρήσιμα links

Comments

  1. Αγνωστος    

    GreekCoin, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>