Μην Χάσετε

shadow

Πλήρης η “τύφλωση” του εναέριου χώρου της Αν. Ουκρανίας (vid)


Και δεύτερο ραντάρ κατέστρεψαν οι ρωσόφωνοι στο Λούγκανσγκ – Πλήρης η “τύφλωση” του εναέριου χώρου της Αν. Ουκρανίας

Νέα ειδική επιχείρηση των ρωσόφωνων στην περιφέρεια του Λούγκανσγκ σημειώθηκε πριν δύο ημέρες όταν ομάδα 20 ενόπλων επιτέθηκε αιφνιδιαστικά και κατέστρεψε ολοσχερώς και δεύτερο ραντάρ της ουκρανικής Αεροπορίας με αποτέλεσμα να έχει “τυφλωθεί” πλήρως ολόκληρη η Ανατολική Ουκρανία και να μην μπορεί το Κίεβο να επιτηρήσει το εναέριο χώρο της.

Με την καταστροφή του δεύτερου ραντάρ ολοκληρώθηκε η “τύφλωση” στο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης σε ότι αφορά την αεράμυνα στην Αν. Ουκρανία, αλλά και την εναέρια κυκλοφορία της περιοχής. Η επίθεση έλαβε χώρα στο Sverdlovsk, στην περιφέρεια του Λούγκανσγκ.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από 20 ένοπλους μασκοφόρους σε μονάδα Διαβιβάσεων του ουκρανικού Στρατού, όπου και έκαψαν ένα ραντάρ 35D6, που ως αντικειμενικό σκοπό είχε την επιτήρηση του εναέριου χώρου στην περιφέρεια του Λούγκανσγκ. Δεν υπάρχουν αναφορές για απώλειες είτε από την πλευρά των ρωσόφωνων είτε από την πλευρά του ουκρανικού Στρατού.

Πρόκειται για άλλη μια επιτυχία των δυνάμεων Αυτοάμυνας οι οποίες αποκτούν χαρακτηριστικά οργανωμένων ενόπλων δυνάμεων που μπορούν να διεξάγουν επιχειρήσεις εναντίον αντίπαλου στρατιωτικού σχηματισμού.

Χρήσιμα links

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στην Μαριούπολη όπου οι ρωσόφωνοι έβαλαν φωτιά σε τεθωρακισμένο όχημα των ουκρανικών ΕΔ, ο θυμός τους για τα χθεσινά αιματηρά επεισόδια δεν καταλαγιάζει, και προβλέπεται να υπάρξει θερμή συνέχεια.

Άλλωστε αύριο είναι ημέρα δημοψηφίσματος αφού οι περιφέρειες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσγκ, θα προχωρήσουν στην διεξαγωγή του. Σε άλλο βίντεο φαίνεται πως οι κάτοικοι της Μαριούπολης σταμάτησαν τεθωρακισμένο μόνο με τα… κορμιά τους.

Το διοικητικό συμβούλιο της πόλης κήρυξε την σημερινή ημέρα πένθους

Υπενθυμίζεται ότι η Μαριούπολη ανήκει την περιφέρεια του Ντονέτσκ, ενώ είναι και η πόλη με την μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα στην Ουκρανία. Προς το παρόν η ελληνική κυβέρνηση κωφεύει μπροστά στα εγκλήματα των νεοναζιστών και προσφέρει την στήριξή της στην διορισμένη και αρεστή στις ΗΠΑ κυβέρνηση του Κιέβου.


defencenet.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Πλήρης η “τύφλωση” του εναέριου χώρου της Αν. Ουκρανίας (vid)

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>