Μην Χάσετε

shadow

N.Ρογκόζιν: “Αυτό που έγινε στην Οδησσό ούτε ζώα δεν το κάνουν”


Η Ρωσία δεν θα αφήσει να απομονωθεί η Υπερδνειστερία


«Η Ρωσία θα κάνει τα πάντα για να μην απομονωθεί η Υπερδνειστερία σε σχέση με τα γεγονότα στην Ουκρανία», δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας και ειδικός απεσταλμένος του προέδρου, Ντμίτρι Ρογκόζιν, σχετικά με την Υπερδνειστερία, η οποία μαζί με τον πρόεδρο –της μη αναγνωρισμένης δημοκρατίας- τον Ευγκένι Σέβτσουκ, την Παρασκευή έλαβε μέρος στην παρέλαση προς τιμήν της Ημέρας της Νίκης.

«Βλέπουμε ότι τα σύνορα της Υπερδνειστερίας στην πραγματικότητα βρίσκονται σε αποκλεισμό. Από τη γειτονική περιοχή της Οδησσού, δεν υπάρχει συμπαράσταση λόγω του φόβου της εγκατάστασης των φασιστών εκεί».

Χρήσιμα links

«Η Ρωσία ως εγγυήτρια της ειρήνης και της ασφάλειας του Δνείσπερου, θα κάνει οτιδήποτε για να μην απομονωθεί. Θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα και θα βοηθήσουμε», όπως ανέφερε κανάλι της Μολδαβίας TV7, που επικαλέσθηκε το Itar Tass.

Σύμφωνα με τον Ρογκόζιν, τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα στην Οδησσό προκάλεσαν δυσαρέσκεια και θυμό στο λαό.

Είπε ο Ρογκόζιν:

« Στην Οδησσό αυτό που έγινε είναι πάνω από θηριωδία. Εκείνοι που διέπραξαν τη μαζική δολοφονία, δεν είναι καν θηρία, γιατί ούτε τα ζώα το κάνουν αυτό».


 

echedoros-a.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

ΠΗΓΗ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>