shadow

ΣΟΚ !!! Ξένοι γιατροί αφαιρούν όργανα από νεκρούς στην Ουκρανία


Στην κοινωνική δικτύωση άρχισαν να εμφανίζονται ειδήσεις ότι στο Ντονμπάς εκτός από ξένους μισθωτούς εμφανίστηκαν ξένοι γιατροί με ειδικό εξοπλισμό. Αφαιρούν όργανα από νεκρούς, καθώς και από βαριά τραυματισμένους μαχητές. Να μία από τις δημοσιεύσεις αυτές.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία από νοσοκομεία, όπου νοσηλεύονται οι τραυματισμένοι μαχητές του ουκρανικού στρατού και της Εθνικής Φρουράς που αποτελείται από μισθωτούς και ριζοσπάστες από την εθνικιστική «Δεξιά Παράταξη», ξένοι-χειρούργοι κάνουν πρόσθετες αναλύσεις οι οποίες δεν χρειάζονται για τη θεραπεία των συγκεκριμένων τραυμάτων, και για τη «θεραπεία» πολλούς στέλνουν στο Κίεβο και το Ντεπροπετρόβσκ, αφού αφαιρούν ταυτόχρονα τα σχετικά συνοδευτικά έγγραφα.

Η «θεραπεία» είναι στα εισαγωγικά, επειδή στις τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ τους αναφέρουν καλά όργανα του ενός ή του άλλου τραυματισμένου… Δύο τραυματισμένοι από τη «Δεξιά Παράταξη» που στάλθηκαν μερικές μέρες πριν, δεν έφτασαν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο του Κιέβου, και δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες προς το παρόν».

Χρήσιμα links

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία ο αριθμός των πεσόντων από την πλευρά των ουρανικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της τιμωρητικής επιχείρησης στα ανατολικά της Ουκρανίας κυμαίνεται από 300 έως 500 άτομα, ο αριθμός των τραυματισμένων ξεπερνάει τους 700 ανθρώπους.

Αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν πιο συγκεκριμένα στοιχεία, επειδή υπολογίζονται μόνο απώλειες του στρατού, αλλά όχι της Εθνικής Φρουράς. Το γεγονός αυτό δίνει δυνατότητα στους γιατρούς –αντεροβγάλτες παρόμοια με το σχέδιο του Κόσοβο να κάνουν ομαδικό εμπόριο των ανθρώπινων οργάνων.


 

briefingnews.gr

hellas-now.com

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>