shadow

Οι ΗΠΑ ‘έσπασαν’ συμφωνία δισεκατομμυρίων του Ισραήλ


Μάιος 15, 2014.

Η επέμβαση των ΗΠΑ στο ισραηλινό κράτος, είχε ως αποτέλεσμα να ‘σπάσει’ μια συμφωνία με την Πολωνία, για την προμήθεια νέων τύπων όπλων και η ζημιά εκτιμάται στα 13 δις αμερικανικά δολάρια.

Κάτω από την πίεση του Λευκού Οίκου, η Ιερουσαλήμ, αναγκάστηκε να ματαιώσει την προμήθεια προς τη Βαρσοβία, ενός σύγχρονου συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας το «David’s Sling» [Σφενδόνη του Δαβίδ], το οποίο αναπτύχθηκε από την ισραηλινή εταιρεία Rafael με τη συνεργασία της Raytheon των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα ‘ynet.co. il’ ως αποζημίωση, οι Ισραηλινοί, θα κληθούν να συμμετάσχουν σε εμπορική συναλλαγή για την προμήθεια όπλων, που πρόκειται να συναφθεί μεταξύ ΗΠΑ και Πολωνίας.

Χρήσιμα links

Ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος, ανέφερε- υπό τον όρο της ανωνυμίας- ότι «οι Αμερικανοί πρέπει να πληρώσουν. Οι Πολωνοί δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από τη ματαίωση αυτή».

Το ισραηλινό σύστημα «David’s Sling» έχει σχεδιασθεί για την αναχαίτιση βαλλιστικών πυραύλων, μεσαίου βεληνεκούς, απόστασης από 40 έως 300 χιλιόμετρα.

Το σύστημα είναι, επίσης, ικανό να καταστρέψει εχθρικά αεροσκάφη στον αέρα.
Το «David’s Sling» μαζί με το «Iron Dome» και το «Homa» [ ‘Arrow-2’] είναι τα τρία επίπεδα του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ, σημειώνει το ισραηλινό δημοσίευμα.


 

echedoros-a.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Οι ΗΠΑ ‘έσπασαν’ συμφωνία δισεκατομμυρίων του Ισραήλ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>