shadow

“Παρεούλα” και συνοδοιπόρους στο ξεκλήρισμα και το ολοκαύτωμα που ξεκίνησαν, φένεται πως συναντάνε οι Νεοναζιστές και η κυβέρνηση Τουρτσίνοφ , καθώς οι Ισλαμοφασίστες αποστέλλονται στην Ουκρανία για να ενισχύσουν τις δυνάμεις του Δεξιού Τομέα.

Είναι ολοφάνερο πλέον … Θέλουν να προκαλλέσουν την εισβολή της Μόσχας μιας και αυτή επιχειρεί να εξαντλήσει όλες τις διπλωματικές λύσεις που υπάρχουν στο τραπέζι …

Εάν αληθεύει η παρακάτω είδηση , προβλέπω σύντομα σκηνές Χαλεπίου και Δαμασκού στις πόλεις της Ουκρανίας οπού βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι Ρώσοι εξεγερμένοι .

Αλήθεια το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν πρέπει να γνωρίζει και να εμποδίσει έγκαιρα τις νέες θηριωδίες που αχνοφαίνονται στον ορίζνται ;

Εάν όχι , θα πρόκειται για μία μορφή συγκατάθεσης στα περεταίρω μεελλοντικά αίσχη και κάποιος θα πρέπει να επιβάλλει και σε αυτούς “κυρώσεις” …

Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος …..

Διαβάστε επιπλέον : ORDO AB CHAO – Ουκρανία όπως Συρία

Χρήσιμα links

 

Ισλαμιστές τρομοκράτες μεταφέρονται από τη Συρία στο Κίεβο της Ουκρανίας προκειμένου να συνδράμουν τους Ουκρανούς νεοναζί στις επιθέσεις που επρόκειτο να κάνουν κατά των φιλορώσων στις πόλεις νοτιοανατολικά της χώρας.

Πιθανότατα πολλοί να έχουν φτάσει ήδη και να συμμετείχαν στο ολοκαύτωμα της Οδησσού με δεκάδες νεκρούς ρωσόφωνους, ακόμη και έγκυες γυναίκες.

Την πληροφορία αυτή έδωσε ανώτατος αξιωματικός ασφαλείας της Σαουδικής Αραβίας. Μιας χώρας που μαζί με τους Αμερικανούς και τους Τούρκους ενίσχυαν με όπλα και πυρομαχικά τους ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσσαντ.

Τώρα που ο Συριακός Στρατός προελαύνει διαλύοντας τα ορμητήρια των ισλαμιστών φαίνεται πώς έλαβαν άλλοι αποστολή. Να μετατρέψουν σε Συρία την Ουκρανία εκτελώντας φιλορώσους αμάχους στη νοτιοανατολική Ουκρανία. Εκεί όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

defencenet.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>